Klienterne siger

Jeg er bare så glad for at være nået hertil! Alle burde gå i terapi, om der er noget eller ej. Det her er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg har meget mere ro i mig selv. Det kan jeg også mærke på mine børn.

Kvinde 36 år. Samtaleterapi – angst.

Rigtig godt at komme her. Du har fået ros alle steder. Jeg havde lyst til at åbne mig op for dig. Lyst til at dele tingene med dig. Det har været fantastisk. Jeg har fået konkrete redskaber også de modeller, du har sendt på mail. Jeg er i en selvudvikling, hvor jeg sætter pris på mig selv. Det var megaspændende, og jeg kan nu være meget mere bevidst om nogle ting.

Kvinde 44 år. Samtaleterapi – arbejdsrelateret stress.

Det at komme her er rart, man kan snakke om lige det, der falder en ind. Det at komme her har gjort, at jeg ikke så nemt bliver nervøs, bange og ked af det. Det gør, at jeg kan komme hurtigere ned i det beroligende felt i stedet for at få et følelsesudbrud.

Pige 11 år. Samtaleterapi – selvværd og følelseshåndtering.

Det har været ganske fantastisk at komme her. Rigtig gode øvelser og ting at tage med. Det har hjulpet mig med fokus. Jeg er hundrede procent sikker på, at jeg ikke havde været, hvor jeg er i dag, hvis jeg ikke var kommet her.

Mand 41 år. Samtaleterapi – arbejdsrelateret stress.

Det med at identificere sig med sin tanke – eller gøre det, at man i stedet for opdager tanken og betragter den – forskellen er helt vild. Man kan bruge det til utrolig meget, for jeg tager ellers tingene meget personligt. Nu er jeg mere ligeglad med, hvad folk siger. Jeg er meget mindre lukket, og jeg har nemmere ved at være sammen med folk og være social.

Ung pige 16 år. Samtaleterapi – ensomhed og selvværd.

Det har virkelig været godt at gå her. Et dejligt rum at være i – det har været et frirum. Jeg går herfra med rygsækken fyldt med gode værktøjer. Det skal du have tak for. Jeg har fået en livline, og nu ved jeg, hvor jeg skal søge hen, hvis jeg får brug for hjælp en anden gang.

Kvinde 28 år. Samtaleterapi – stress.

Jeg har fået en helt anden tro på mig selv. Det er fedt. Det giver mig så meget positivt og glæde i mit liv. Lyst og mod. Jeg tør gøre nogle ting. Jeg tør stå ved mig selv. Det er vildt spændende og inspirerende at tale med dig.

 Kvinde 41 år. Samtaleterapi og hypnose – selvtillid og selvværd.

Jeg har ikke før kunnet indse, at jeg selv kunne få ubehaget til at falde, hvis jeg virkelig vil. Spændende! Vildt, at jeg selv har magten og mærkeligt, hvordan jeg selv kan kontrollere det. Jeg kan selv styre det.

Pige 13 år. Samtaleterapi –  angst.

Det bliver nemmere og nemmere at se mine egne mønstre og at arbejde med dem. Det er en følelse af at være på vej i den rigtige retning, og jeg har det faktisk godt.

Kvinde 31 år. Samtaleterapi – selvværd.

Forløbet har været utrolig lærerigt, og det har givet mig rigtig meget omkring personlige aspekter og egne mekanismer og mere bevidsthed. Det at forstå mig selv, men også at forstå min partner. Jeg trives bedre med mig selv, og jeg kan være mere ansvarlig overfor mig selv. Jeg har rykket mig. Mange tak for hjælpen!

Mand 36 år. Samtaleterapi og hypnose – traume og personlig udvikling.

Han: Vi kommer omkring andre ting, når vi taler sammen her.

Hun: Jeg har kunnet mærke en stor ændring. Det er så rart at være i. Siden sidst har vi haft færre diskussioner. Han er lyttende og lydhør, kigger mig i øjnene. Er til stede. Jeg har mærket en helt anden mand, det er så fedt!

Begge: Vi kommunikerer godt, vi begynder at kunne sige noget, så vi kan snakke sammen. Vi er i udvikling. Det har helt klart hjulpet at have de her samtaler. Det har også hjulpet på børnene. Vi føler, at det kører. Vi har meget mere styr på det, når kommunikationen kører.

Par 37 år og 33 år. Parterapi.

De sætninger, du har givet mig, dem læser jeg. Jeg har dem liggende på køkkenbordet. Jeg er blevet klar på, hvad der kommer mig ved, og hvad der ikke kommer mig ved. Jeg har forstået, at der er visse ting, jeg ikke skal tage mig af. Jeg har rykket mig. Jeg kan sige nej, og jeg gør det med god samvittighed. Jeg er blevet mere beslutsom. Den styrke har jeg ellers ikke haft.

Jeg gør, hvad jeg kan. Det er ok ikke at nå i mål hver gang, så må jeg bare gøre det bedre næste gang – det er ok, at alting ikke er så perfekt.

Kvinde 56 år. Samtaleterapi – stress.

Jeg er blevet bedre til at sige: “Det er sådan, det er”. Jeg bliver bekræftet i, at det er godt nok, det jeg gør – det er supergodt! Nu kan jeg mærke, hvad jeg vil.

Kvinde 66 år. Samtaleterapi – accept og selvværd.

Bare så vigtigt og virkelig godt. Det var lige det, jeg trængte til. En støttende, hjælpende hånd, jeg lige havde brug for. Guld værd at have sådan en linje ud af huset. Det hjælper bare.

Kvinde 36 år. Coaching – jobsituation, familieliv og børns skolegang.

Vi er så glade for, at vores datter trygt har kunnet komme til dig. Hun er vokset så meget med sig selv, og vi mærker betydeligt, at hun er ved at finde en ro – en ro, hun ikke har haft længe. Tak for dig.

Forældreudtalelse. Pige 9 år. Samtaleterapi – relationer og følelseshåndtering.

Dejligt, spændende og lærerigt. Tak for, at jeg lærer mig selv at kende med dig. Jeg har ikke før talt så varmt om mig selv. Det er først nu, at jeg tænker: ”Jeg kan faktisk godt lide mig selv”.

Kvinde 43 år. Samtaleterapi – stress.

Det har virkelig hjulpet at få snakket om det, og det har virkelig hjulpet at komme så hurtigt til dig.

Det har været det hele værd!

Mand 36 år. Samtaleterapi – usikkerhed og selvværd.

Du er god for min sjæl.

Kvinde 44 år. Samtaleterapi – stress.

Det er noget af det bedste, jeg har gjort længe. Det at have et rum at komme ud med nogen ting i, det er stærkt. Det er godt nok brugbart.

Mand 28 år. Samtaleterapi – personlig udvikling.

Med de her samtaler bliver jeg mentalt stærkere, og jeg tager ikke så mange destruktive valg.

Kvinde 21 år. Samtaleterapi – parforhold, selvtillid og selvværd.

Hej Birgitte

Jeg vil blot skrive: Du har ret. Med fjernelse af mine visdomstænder har jeg ikke kunnet ryge. Prøvede for første gang i går – og jep! Du har ret. Man bliver ekstra dvask og tung i hovedet. Jeg stopper nu. Jeg har ikke røget de andre dage jo, så det handler om vane og mindset nu. Det bliver godt at følge. Jeg ser frem til vores næste session!

Kvinde 30 år. Samtaleterapi – traume og rygning af cannabis.

Han: Jeg udvikler mig hele tiden.

Hun: Jeg har døjet meget med at blive bange. Vi har snakket og fundet frem til vores mønstre, og hvad vi kan gøre ved dem.

Kvinde 33 år, mand 42 år – parterapi.

Da jeg kom, var jeg nervøs og usikker på mig selv. Det her har givet mig et helt andet overblik over, hvad jeg render og foretager mig. Den høje bevidsthed – at være i høj bevidsthed om, hvilke valg jeg træffer. En helt anden retning. Hver gang, jeg kommer, ser jeg en ny måde at gå i proces på. Ingen tvivl om, at jeg vil råde andre til at gå i terapi. Jeg har aldrig været på så stor en udviklingsrejse som hernede.

Mand 44 år. Samtaleterapi – personlig udvikling.