PsykoterapeutJeg er uddannet kognitiv psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og hypnoterapeut. Min terapiklinik ligger på Midtfyn i Klinikhuset i Ringe. Jeg har klienter fra hele Fyn, men også jævnligt fra andre dele af landet. I mit arbejdsfelt har jeg private klienter samt offentlige institutioner og virksomheder, som søger hjælp til psykisk trivsel.

Mit tidligere erhverv som folkeskolelærer valgte jeg at forlade i 2014, og jeg har siden koncentreret min indsats omkring arbejdet med psykoterapi. Jeg er indehaver af virksomheden Psykoterapi Fyn, i min virksomhed arbejder jeg med:

  • Individuel terapi - stress, angst, depression, traumer, sorg og krise
  • Personlig udvikling 
  • Familieterapi 
  • Parterapi

Ud over kognitiv terapi og mindfulness og hypnose arbejder jeg med compassionfokuseret terapi, metakognitiv terapi, tankefeltterapi og NADA-akupunktur.

Jeg arbejder med samtaleterapi i klinikken i byen. Der ud over har jeg terapiforløb i naturen nærmere bestemt i Snarup Have, som er et meget smukt sindsberolignede naturområde i skoven, hvor jeg bor. 

Tænker du på, om terapi kunne være en god vej at gå for dig? Du er velkommen til - helt uforpligtende - at kontakte mig. Se under fanen `Kontakt´ og find yderligere info her.

Jeg deler inspiration på min Facebook-side. Facebook-siden finder du her.Tekst og billeder er ophavsretlig beskyttet og må kun benyttes efter nærmere aftale.