Skribent, forfatter og psykoterapeut

Jeg bor i et gammelt skovløberhus sammen med min mand, vores to døtre, trøffelhunden Tweed, som er aktiv af sind, og en mere afdæmpet kat. Haven dyrkes økologisk. På markerne omkring os har vi malkegeder, og i baghaven huserer hønsene. Jeg er vild med livet på landet og er fast klummeskribent ved Jysk Fynske medier. Hver uge, skriver jeg om min have, mit liv, naturen og selvforsyning. Kognitiv psykoterapeut og mindfulnessinstruktør.
Som kognitiv psykoterapeut og mindfulnessinstruktør arbejder jeg med individuel psykoterapi og personlig udvikling samt relationsudvikling i forbindelse med familie- og parterapi. Jeg arbejder med kognitiv terapi på samme måde som kognitive psykologer. Et kognitivt terapiforløb er ikke nødvendigvis langt. De fleste oplever en mærkbar positiv forandring i deres liv efter blot et par ganges samtaleterapi, hvor der gives gode brugbare redskaber til håndtering af det, der ønskes forandret. 

Jeg er at finde på Fyn, men har også jævnligt klienter fra andre dele af landet. Tænker du på, om terapi kunne være en god vej at gå for dig, vil jeg meget gerne hjælpe med at vejlede. Du er velkommen til - helt uforpligtende - at kontakte mig. Mere info finder du her.

Jeg lægger artikler om psykisk helbred og brugbar inspiration på min Facebook-side. Facebook-siden finder du her.


Tekst og billeder er ophavsretlig beskyttet og må kun benyttes efter nærmere aftale.


Leveret af Blogger.